Logotipo ILUNION

Obrir aquest enllaç en una nova finestra.ILUNION Tecnología y Accesibilidad, empresa pertanyent a la Fundación ONCE, acredita que:

Amb data 03/12/2013 s'ha dut a terme una auditoria d'accessibilitat de Amics de Montserrat, al seu Lloc web http://www.amicsdemontserrat.cat/.

El resultat de l'auditoria satisfà els requeriments de nivell Doble-A Technosite + Euracert WCAG 1.0 de les directrius d'accessibilitat per al contingut web 1.0 del W3C-WAI, així com els necessaris de la norma UNE 139803:2004.

Per garantir que el lloc web de Amics de Montserrat manté els requeriments d'accesibilitat incorporats, Technosite du a terme auditories semestralment i revisions automàtiques cada tres mesos.

Si algún usuari troba dificultats d'accés a la web certificada, contacti amb ILUNION Tecnología y Accesibilidad.

Logotip de Fundación ONCE

Segell acreditatiu que compleix amb el nivell Doble-A d'accessibilitat proporcionat per Technosite Segell europeu de certificació AA: Euracert

Detall de la Certificació

  • Entitat certificadora: ILUNION Tecnología y Accesibilidad
  • Entitat certificada: FUNDACIÓ ABADIA DE MONTSERRAT
  • Lloc web: http://www.amicsdemontserrat.cat/
  • Nivell d'accesibilitat: Doble-A Technosite + Euracert WCAG 1.0
  • Data d'emisió certificat: 05/03/2012
  • Data caducitat certificada: 03/03/2014

Observacions

Documents PDF anteriors a la data de certificació.

La fundació Abadia de Montserrat ha treballat per intentar que tots els documents en format pdf que apareixen al web amb data anterior a aquesta certificació siguin accessibles per a tothom.

Apartir de la data de certificació, la Fundació es compromet a realitzar de forma accessible tots els documents publicats. Si algun usuari troba problemes per accedir al contingut publicat, podrà utilitzar el formulari de contacte de la pàgina web per sol•licitar aquest document en format accessible.